Arrangementer2019-05-08T11:16:05+00:00

MAD TIL FESTER OG ANDRE ARRANGEMENTER

Hos Bossens Frokost sætter vi en ære i et vellykket arrangement. For os er det vigtigt at levere rigeligt med mad til din fest. Vi ønsker nemlig ikke, at du skal bekymre dig om, om maden nu slår til. Du skal blot invitere dine gæster og derefter sørge for at opvarte dem med dit selskab. Den lækre mad sørger vi for.

PRISER OG LÅN AF FADE, TERMOKASSER MED MERE

Alle vores priser er per kuvert og inklusiv moms. Anretningerne leveres med eller uden brød, smør og fedt. Alt efter dine ønsker.

Vi anbefaler at hente maden eller få den bragt i god tid, da vi har erfaring med, at noget ofte dukker op i sidste øjeblik, eller at trafikken driller. Vi leverer til kunder i Allerød, Hillerød, Farum og omegn.

​Vi leverer maden i termokasser, så den ønskede temperatur holdes konstant fra afhentning eller levering til servering.

​Eventuelle ændringer til arrangementet skal meddeles os senest to hverdage før levering af mad til fest. Udlånte fade og termokasser skal returneres rengjorte hurtigst muligt og senest tre arbejdsdage efter brug.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES MAD TIL FEST

Vil du høre mere om forskellige muligheder og priser på mad til fest, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Ring til os

Få et gratis tilbud

Ønsker du et godt, uforpligtende og gratis tilbud til jeres arrangementer, så udfyld gerne formularen med jeres ønsker, og vi vil vende retur snarest muligt.