UDLEJNING AF SELSKABSLOKALER​


Hos Bossens Frokost tilbyder jeg ikke blot levering af mad til festlige begivenheder i Allerød, Farum, Hillerød og omegn. Jeg tilbyder også udlejning af selskabslokaler til dit arrangement.​

Jeg KAN STÅ FOR DET HELE TIL DIN FEST

Vælger du at leje et af mine selskabslokaler, er der naturligvis også mulighed for, at jeg kan levere maden til festen, såfremt du ønsker det. Derudover har jeg også serveringspersonale klar til at varte jer op til festen.

Jeg er meget fleksibel og hører meget gerne jeres forslag og ideer til arrangementet samt eventuel sammensætning af menuen, så den matcher jeres ønsker.

I mine selskabslokaler kan I både afholde: ​

  • Bryllup
  • ​Barnedåb
  • Konfirmation
  • ​Firmafest
  • ​Julefrokost
  • Og mange andre arrangementer​

KONTAKT MIG FOR LEJE AF SELSKABSLOKALER

Ønsker du at leje et af mine selskabslokaler til dit kommende arrangement, eller ønsker du at høre mere om de forskellige muligheder, er du meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere. Jeg giver dig glædeligt et uforpligtende tilbud.

Ring til mig
Skriv til mig

screenshot

KONTAKT MIG OG FÅ ET TILBUD

Ønsker du et godt, uforpligtende og gratis tilbud til jeres arrangementer, så udfyld gerne formularen med jeres ønsker, og jeg vil vende retur snarest muligt.