Firmafrokost2019-05-08T11:16:05+00:00

Firmafrokost i Allerød

Vi laver velsmagende firmafrokost

Hvad fik I til frokost i dag? Ja, det er vel et af de oftest stillede spørgsmål, når man kommer hjem fra dagens arbejde.

Vil du foretrække at dine medarbejdere svarer, at de har fået en kedelig pastaret, som de iøvrigt har fået tusinde gange før. Eller vil du foretrække at dine medarbejdere fortæller at firmafrokosten igen var spændende, velsmagende og gav dem fornyet energi til eftermiddagens arbejde?

Svaret giver nok sig selv. Men desværre er der mange som ikke prioriterer en nærende og velsmagende frokost som et ekstra firmagode.

Det har du mulighed for nu. Ved at lade os levere din firmafrokost, vil I altid få serveret en frokost, som skiller sig ud fra de store cateringfirmaer.

Du skal være velkommen til at ringe til os eller sende os en mail.

Ring til os
Skriv til os

Derfor skal du lade os lave din firmafrokost

For det første bliver al mad fra Lone Bossens køkken lavet fra bunden. Og i vores mad ser du ikke skyggen af hverken frost- eller dåsevarer.

For det andet bestræber vi os altid på at opfylde jeres ønsker. Det betyder, at vi serverer de retter, som I foretrækker, der bliver serveret. Og maden bliver leveret, når det passer ind i jeres skema.

En tredie stor forskel er, at maden bliver tilberedt lokalt fra vores køkken i Allerød – og frisk mad er altså bedre end mad, som har ligget i en varevogn det meste af formiddagen.

Vælger I at få firmafrokost fra vores cateringfirma i Allerød, lover vi, at jeres kantine bliver et dejligt sted, hvor I kan samles om mad, der er lavet med kærlighed. Kantinen bliver et rart sted at være.