Mad ud af huset2019-05-08T11:16:05+00:00

MAD UD AF HUSET I ALLERØD

Nytænkende og spændende retter

Bossens Frokost er et moderne cateringfirma, der har mange års erfaring med at levere mad til små og store arrangementer i Allerød, Hillerød, Farum og omegn. Vi elsker, at glæde vore gæster og kunder med gastronomiske oplevelser, som de sent vil glemme.​ Lone Bossen, indehaver af Bossens Frokost, sætter en ære i at lave mad, der er nytænkende og spændende. Hun formår at skabe velsmagende retter, der er skabt af årstidens bedste råvarer.

​Vi leverer mad til hverdags- og festarrangementer

Vi tilbyder hjemmelavet mad ud af huset til hverdags- og festarrangementer såsom barnedåb, fødselsdage, konfirmationer, bryllup, julefrokost og andre festlige lejligheder. Vi sætter en stor ære i at levere høj kvalitet til de vigtige højtider, og vi sørger altid for at menuen er skræddersyet til vores kunder. Er du ude efter en lækker menu med autentisk dansk mad af friske kvalitetsråvarer, så kan du trygt bestille mad fra os.

Vi elsker at bage. Gærbrød er i særdeleshed vores specialitet, så vores hjemmebagte brød hører til enhver menu. Men skulle der være ønsker om kage og andre lækkerier, så er der næsten heller ingen grænser for, hvad vi kan præstere. Bare sig frem.

Ud over catering af mad og drikke kan vi også tilbyde leje af selskabslokale. Har I brug for serveringspersonale, kan vores cateringfirma også hjælp med det. ​

Desuden har vi en hyggelig café, som vi kalder Cafelonen. Cafeonen har åbent hver lørdag og her byder vi på nærende og lækker mad, som særligt vores lokale løveklub i Allerød nyder godt af.

KONTAKT OS OG FÅ ET GODT OG UFORPLITENDE TILBUD

​Ønsker du et godt, uforpligtende og gratis tilbud til mad ud af huset eller firmafrokost, så kan du udfylde formularen herunder med dine ønsker. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe eller os eller sende os en mail.