MAD UD AF HUSET I ALLERØD

Nytænkende og spændende retter

Bossens Frokost er et moderne cateringfirma, der har mange års erfaring med at levere mad til små og store arrangementer i Allerød, Hillerød, Farum og omegn.

Jeg elsker at glæde mine gæster og kunder med gastronomiske oplevelser, som de sent vil glemme.​ Jeg, Lone Bossen, sætter en ære i at lave mad, der er nytænkende og spændende. Jeg formår at skabe velsmagende retter, der er skabt af årstidens bedste råvarer.

​Jeg leverer mad til hverdags- og festarrangementer

Jeg tilbyder hjemmelavet mad ud af huset hverdags- og festarrangementer såsom barnedåb, fødselsdage, konfirmationer, bryllup, julefrokost og andre festlige lejligheder.

Jeg sætter en stor ære i at levere høj kvalitet til de vigtige højtider, og jeg sørger altid for, at menuen er skræddersyet til mine kunder. Er du ude efter en lækker menu med autentisk dansk mad af friske kvalitetsråvarer, så kan du trygt bestille mad fra mig.

Jeg elsker at bage. Gærbrød er i særdeleshed min specialitet, så mine hjemmebagte brød hører til enhver menu. Men skulle der være ønsker om kage og andre lækkerier, så er der næsten heller ingen grænser for, hvad jeg kan præstere. Bare sig frem.

Ud over catering af mad og drikke kan jeg også tilbyde leje af festlokale. Har I brug for serveringspersonale, kan mit cateringfirma også hjælpe med det. ​

Desuden har jeg en hyggelig café, som jeg kalder Cafelonen. Cafelonen har åbent hver lørdag, og her byder jeg på nærende og lækker mad, som særligt den lokale løveklub i Allerød nyder godt af.

screenshot img

KONTAKT MIG OG FÅ ET GODT TILBUD

​Ønsker du et godt, uforpligtende og gratis tilbud, så kan du udfylde formularen herunder med dine ønsker. Jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe eller sende mig en mail.

Se mine menuer her