MAD UD AF HUSET – NYTÆNKENDE OG SPÆNDENDE RETTER

​Bossens Frokost er et moderne cateringfirma, der har mange års erfaring med at levere mad til fest i form af både små og store arrangementer i Allerød, Birkerød, Hørsholm og omegn.

Jeg elsker at glæde mine gæster og kunder med gastronomiske oplevelser, som de sent vil glemme.​ Jeg, Lone Bossen, sætter en ære i at tilberede mad, der er nytænkende og spændende. Jeg formår at skabe velsmagende retter, der er skabt af årstidens bedste råvarer.

JEG LEVERER MAD UD AF HUSET TIL HVERDAGS- OG FESTARRANGEMENTER

Jeg tilbyder hjemmelavet mad ud af huset hverdags- og festarrangementer såsom:

  • Barnedåb
  • Fødselsdag
  • Konfirmation
  • Bryllup
  • Julefrokost
  • Andre festlige lejligheder.

​Jeg sætter en stor ære i at levere høj kvalitet til de vigtige højtider, og jeg sørger altid for, at menuen er skræddersyet til mine kunder. Er du ude efter en lækker og tilmed billig menu med autentisk dansk mad af friske kvalitetsråvarer, så kan du trygt bestille mad fra mig.

Jeg elsker at bage. Gærbrød er i særdeleshed min specialitet, så mine hjemmebagte brød hører til enhver menu. Skulle der dog være ønsker om kage og andre lækkerier, så er der næsten heller ingen grænser for, hvad jeg kan præstere. Bare sig frem.

Ud over levering af mad og drikke kan jeg også tilbyde leje af festlokale. Har du brug for serveringspersonale, kan mit cateringfirma også hjælpe med det. ​

Desuden har jeg en hyggelig café, som jeg kalder Cafelonen. Cafelonen har åbent hver lørdag, og her byder jeg på nærende og lækker mad, som særligt den lokale løveklub i Allerød nyder godt af.

Kontakt mig

KONTAKT MIG OG FÅ ET GODT TILBUD

​Ønsker du et godt, uforpligtende og gratis tilbud, så kan du udfylde formularen herunder med dine ønsker. Jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe eller sende mig en mail.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg laver:​

MAD UD AF HUSET

CATERING

CAFE

MAD TIL SELSKABER

ARRANGEMENTER

Hvis man skal holde fest ude som hjemme gør det hos Lone,eller bestil maden hos lone, så er man sikker på lækker mad.

Christina Ajander Causse

Alt var lækkert og smukt anrettet. Bare super!

Inge Bach

Fantastisk mulighed

Maj Britt Lindorff

Så dejligt

Janne Hannibalsen

Weltklasse

Gert Poulsen

1

Præstevænget 15

5610 Assens

TLF.: 23 66 30 04

​MAIL: LBOSSEN@BOSSENS-FROKOST.DK

CVR NR.21 94 50 05