Festlokaler til udlejning

Cateringfirmaet Bossens Frokost tilbyder ikke blot levering af mad til festlige begivenheder i Allerød, Birkerød, Hørsholm og omegn. Jeg tilbyder også udlejning af festlokaler og selskabslokaler til dit arrangement.​

Hvis du skal holde fest, så tilbyder jeg udlejning af lokaler til fest og en menu skræddersyet efter dine ønsker til konkurrencedygtige priser. Jeg har blandt andet hjulpet gæster fra områder såsom Birkerød og Hørsholm, som med glæde har ville tage turen til Allerød for en oplevelse i særklasse.

Jeg kan stå for alt fra selskabslokaler til levering af maden

Jeg tilbyder en samlet løsning til dit arrangement, hvor jeg også leverer maden til festen, hvis du vælger at leje et af mine festlokaler. Derudover har jeg også serveringspersonale klar til at varte jer op til festen.

Jeg er meget fleksibel og hører meget gerne jeres forslag og ideer til arrangementet samt eventuel sammensætning af menuen, så den matcher jeres ønsker.

I mine selskabslokaler kan I både afholde: ​

  • Bryllup
  • ​Barnedåb
  • Konfirmation
  • ​Firmafest
  • ​Julefrokost
  • Mange andre arrangementer​.

Kontakt mig for leje af et af mine festlokaler

Ønsker du at leje et af mine festlokaler til dit kommende arrangement, eller kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige muligheder, der er, når du vælger at lade mig stå for dit arrangement, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til mig for at høre nærmere om de forskellige muligheder. Når jeg kender til informationerne omkring arrangementet, giver jeg dig glædeligt et uforpligtende tilbud med en billig pris for hele arrangementet.

Ring til mig
Skriv til mig

screenshot

KONTAKT MIG OG FÅ ET TILBUD

Ønsker du et godt, uforpligtende og gratis tilbud til jeres arrangementer, så udfyld gerne formularen med jeres ønsker, og jeg vil vende retur snarest muligt.