UDLEJNING AF FESTLOKALE I ALLERØD​

Hos Bossens Frokost tilbyder jeg ikke blot levering af mad til festlige begivenheder i Allerød, Farum, Hillerød og omegn. Jeg tilbyder også udlejning af festlokale og selskabslokale til dit arrangement.​

Hvis du skal holde fest ude som hjemme, så tilbyder jeg udlejning af festlokale og en menu skræddersyet efter dine ønsker. Vi har blandt andet hjulpet gæster fra områderne Birkerød og Hørsholm, som med glæde har ville tage turen til Allerød for en oplevelse i særklasse.

Jeg KAN STÅ FOR DET HELE TIL DIN FEST

Jeg tilbyder en samlet løsning til dit arrangement, hvor jeg også leverer maden til festen, hvis du vælger at leje mit festlokale. Derudover har jeg også serveringspersonale klar til at varte jer op til festen.

Jeg er meget fleksibel og hører meget gerne jeres forslag og ideer til arrangementet samt eventuel sammensætning af menuen, så den matcher jeres ønsker.

I festlokalet kan I både afholde: ​

  • Bryllup
  • ​Barnedåb
  • Konfirmation
  • ​Firmafest
  • ​Julefrokost
  • Og mange andre arrangementer​

KONTAKT MIG FOR LEJE AF FESTLOKALE

Ønsker du at leje et af mine festlokaler til dit kommende arrangement, eller ønsker du at høre mere om de forskellige muligheder, er du meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere. Jeg giver dig glædeligt et uforpligtende tilbud.

Ring til mig
Skriv til mig

screenshot

KONTAKT MIG OG FÅ ET TILBUD

Ønsker du et godt, uforpligtende og gratis tilbud til jeres arrangementer, så udfyld gerne formularen med jeres ønsker, og jeg vil vende retur snarest muligt.