MAD TIL FESTER OG ANDRE ARRANGEMENTER

Hos Bossens Frokost sætter jeg en ære i et vellykket arrangement. For mig er det vigtigt at levere rigeligt med mad til din fest. Jeg ønsker nemlig ikke, at du skal bekymre dig om, om maden nu slår til. Du skal blot invitere dine gæster og derefter sørge for at opvarte dem med dit selskab. Den lækre mad sørger jeg for.

PRISER OG LÅN AF FADE, TERMOKASSER MED MERE

Alle mine priser er per kuvert og inklusiv moms. Anretningerne leveres med eller uden brød, smør og fedt. Alt efter dine ønsker.

Jeg anbefaler at hente maden eller få den bragt i god tid, da jeg har erfaring med, at noget ofte dukker op i sidste øjeblik, eller at trafikken driller. Jeg leverer til kunder i:

  • Allerød
  • Hillerød
  • Farum
  • Birkerød
  • Hørsholm og omegn.

​Jeg leverer maden i termokasser, så den ønskede temperatur holdes konstant fra afhentning eller levering til servering.

​Eventuelle ændringer til arrangementet skal meddeles os senest to hverdage før levering af mad til fest. Udlånte fade og termokasser skal returneres rengjorte hurtigst muligt og senest tre arbejdsdage efter brug.

Mangler du et festlokale til dit arrangement?
Jeg tilbyder ikke blot mad ud af huset, men hvis du står og mangler et festlokale og en madoplevelse udover det sædvanlige – så har Bossens Frokost selvfølgelig en løsning på det, da jeg tilbyder en samlet løsning.

Jeg tilbyder nemlig udlejning af festlokale, hvor jeg også vil stå for en lækker menu til dit arrangement.

KONTAKT MIG OG HØR MERE OM MIN MAD TIL FEST

Vil du høre mere om forskellige muligheder og priser på mad til fest, så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Ring til mig

screenshot img

KONTAKT MIG OG FÅ ET GRATIS TILBUD

Ønsker du et godt, uforpligtende og gratis tilbud til jeres arrangementer, så udfyld gerne formularen med jeres ønsker, og jeg vil vende retur snarest muligt.